Το εταιρικό προφίλ είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας.

Ενημερώνεται για τα στοιχεία που αφορούν την επιχείρηση: Όνομα, φυσική διεύθυνση, τοποθεσία. αριθμός τηλεφώνου, e-mail, διεύθυνση ιστοσελίδας.

Διαβάζει επίσης, λίγα λόγια για το όραμα και τις αξίες που πρεσβεύει η επιχείρησή σας. Σε περίπτωση που έχετε e -shop καλό θα ήταν να υπάρχει πλήρης περιγραφή των προϊόντων που διαθέτετε, συνοδευόμενη από ρεαλιστικές εικόνες.

Αν η ιστοσελίδας παρέχει υπηρεσίες, αναφέρετε λεπτομερώς κάθε υπηρεσία, ώστε να γίνεται κατανοητή και να μη δημιουργούνται τυχόν αμφιβολίες ή υπηρεσίες. Μπείτε στη θέση του πελάτη και αναρωτηθείτε, τι χρειάζεται να μάθει.

Σε μια παράγραφο αναφέρετε την ιστορία της επιχείρησής σας. Πώς ξεκίνησε, ποιοι ήταν οι κύριοι σταθμοί της εξέλιξής της, ποια -τυχόν – εμπόδια συνάντησε, πόσο χρονικό διάστημα μετρά η παρουσία της, ποια πρόσωπα την διαδέχτηκαν.

Συμπεριλάβετε λίγα λόγια και για την ομάδα ή το προσωπικό το οποίο απαρτίζει την εταιρεία σας. Σίγουρα κάθε μέλος συμβάλλει με το δικό του τρόπο στην εξέλιξή της.

Με περιεχόμενο που ελκύει και είναι ενδιαφέρον δώστε όλες τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας.

Παρουσιάστε στην πρώτη σελίδα με ξεκάθαρη διάταξη το όραμα, την αποστολή και τις αξίες της εταιρείας.

Φροντίστε να είναι ευδιάκριτα όλα τα στοιχεία επικοινωνίας. Ο υποψήφιος πελάτης να βρίσκει αμέσως και εύκολα τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας.

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τις μαρτυρίες των πελατών σας, τα λεγόμενα testimonials. Πελάτες οι οποίοι έμειναν ευχαριστημένοι και έχουν εκφράσει γραπτώς την εμπειρία τους από τη συνεργασία μαζί σας.

Μη διστάσετε να συμπεριλάβετε και links άλλων εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεστε.

Σε περίπτωση που υπάρχουν διακρίσεις, βραβεία ή πιστοποιήσεις, καλό θα ΄ήταν να συμπεριληφθούν σε εμφανές σημείο. Αποτελούν μια ακόμα απόδειξη για την οποία ο υποψήφιος πελάτης έχει κάθε λόγο να σας επιλέξει και να συνεργαστεί μαζί σας.

Οι προσεγμένες εικόνες δημιουργούν τέλος, συμπληρώνουν την ολοκληρωμένη παρουσία της ιστοσελίδας σας.

Ίσως σ’ ενδιαφέρει κι αυτό το άρθρο: Η σημασία του πετυχημένου τίτλου

Ακολούθησέ με στο Instagram & στο Facebook